Pages

KAHVALTILIK ORGU COREK VE PEYNIRLI POACALAR / PAIN TURC ET PETIT PAIN AU FROMAGE




MALZEMELER :

HAMURU ICIN:
500 gr un, 2 yumurta,birinin sarisi uzerine, 1 su bardagi yogurt, yarim paket margarin (oda sicakliginda yumusamis), yarim cay bardagi siviyag, 1 paket kabartma tozu, biraz tuz, ilik su

IC MALZEME: peynir
UZERINE: 1 Yumurtanin sarisi, susam, corekotu,

YAPILISI:
Unu bir kaba aliyoruz,kabartma tozunu ilave edip karistiriyoruz,ortasini havuz seklinde aciyoruz. Margarini,yogurdu,siviyagi,tuzu unun icine alip yavas yavas karistiriyoruz. Ilik su katarak yugurup yumusak bir hamur elde ediyoruz. Hamurdan kucuk bezeler yapiyoruz,Ortasina peynir  koyarak kapatiyoruz.
Uzerine yumurta sarisi surup, susam veya corek otu atiyoruz.Onceden isitilmis 200° lik firinda pisirip servis ediyoruz.

No comments:

Post a Comment