Pages

Oraletli pasta


MALZEMELER

Limonlu kat
5 çay bardağı su
1 çay bardagi limonlu oralet
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı şeker
Visneli kat
5 çay bardağı su
1 çay bardağı visneli oralet
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı nişasta
Arasina
1 paket kakaolu petibor biskuvi
Yapılışı:
Limonlu kat icin, malzemeler karıştırılarak, koyulaşana kadar pişirilir.Orta boy bir tepsiye yada borcama dökülür.Üstüne kakaolu bisküvi döşenir.
Visneli kat için de tüm malzemeler karıştırılarak koyulaşana ve kaynayana kadar pişirilir.Bisküvilerin üstüne dökülür.
Not: Alt kismin kolay cikmasi icin ,kullanacaginiz tepsiyi yada borcami soguk sudan gecirin, ve kurulamayin.

WELCOME